Now Reading:
Danas bez kišobrana ne izlazite…i klonite se meteoropata, ako ne želite sukob!
Full Article 2 minutes read

Danas bez kišobrana ne izlazite…i klonite se meteoropata, ako ne želite sukob!

Srijeda nam donosi vremenske prilike koje mnogima neće odgovarati – em će u mnogim krajevima lijevati kiša, ponegdje i obilnija, em će biometeorološke prilike biti nepovoljne, stoga poželimo da ovaj dan što prije i bezbolnije prođe!

Iz DHMZ-a najavljuju da će danas prevladavati oblačno s kišom, ponegdje i obilnijom, uglavnom u krajevima uz Jadran te na Jadranu gdje su mogući i pljuskovi s grmljavinom. Prema kraju dana na zapadu prestanak kiše, mjestimice moguće i razvedravanje. Ujutro ponegdje u unutrašnjosti magla.
Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni, popodne sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu slabo i umjereno, mjestimice i jako jugo, okretat će na jugozapadnjak i sjeverozapadnjak, a navečer na sjevernom dijelu bura.

Temperatura u unutrašnjosti uglavnom od 7 do 12, na Jadranu između 13 i 18 °C.

Biometeorološka prognoza za srijedu

Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti razmjerno nepovoljne. Oblačno vrijeme i povremena kiša mogu utjecati na slabije raspoloženje i smanjiti radnu koncentraciju. Kronični se bolesnici mogu žaliti na pojačane tegobe od kojih inače pate, a tegobe uz Jadran mogu biti izraženije. Prema kraju dana, sa zapada se očekuje stabilizacija, pa će i tegobe polako slabiti.

sjever.hr/meteo.hr
16.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.