Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija vas poziva: „fotiće” u ruke, napravite dobru vinsku fotografiju i osvojite nagradu!
Full Article 1 minutes read

Koprivničko-križevačka županija vas poziva: „fotiće” u ruke, napravite dobru vinsku fotografiju i osvojite nagradu!

U organizaciji Društva za očuvanje križevačke baštine „Križevački štatuti” i Grada Križevaca raspisan je 2. Nacionalni natječaj za hrvatsku vinsku fotografiju.

Cilj je potaknuti sveopću hrvatsku javnost, i profesionalce i amatere, na stvaranje fotografskih radova vinarske, vinogradarske i podrumarske tematike. Nakon provedenoga natječaja najuspjeliji će radovi biti objavljeni u katalogu, na izložbi te na multimedijalnim platformama, kao sintezi fotografske kreativnosti vezano uz hrvatsku vinsku kulturu danas.

Prijavljene će se fotografije ocjenjivati u dvije kategorije – najbolje fotografije prema izboru stručnog ocjenjivačkog suda sastavljenog od istaknutih hrvatskih profesionalnih fotografa i najbolja fotografija prema izboru publike – s najvećim brojem prikupljenih lajkova na Facebook stranici Društva za očuvanje križevačke baštine „Križevački štatuti”. Radovi će za procjenu publici biti dostupni na Facebooku u vremenu od 25. prosinca 2022. do 6. siječnja 2023. Najbolji radovi bit će nagrađeni.

Natječaj je otvoren do 1. prosinca 2022. godine, a rezultati će, s predstavljanjem kataloga najboljih fotografskih radova, biti objavljeni uz blagdan vinogradarskoga sveca sv. Vinka (Vincekovo) 22. siječnja 2023.

Sve ostale potrebne informacije o natječaju dostupne su na internetskoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

sjever.hr/kckzz.hr
15.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.