Now Reading:
Tijekom vikenda u nesrećama na varaždinskim cestama sudjelovali 19-godišnjaci!
Full Article 2 minutes read

Tijekom vikenda u nesrećama na varaždinskim cestama sudjelovali 19-godišnjaci!

PU varaždinska u svom je izvješću izvijestila o dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Zanimljivo je da su u obje nesreće sudjelovali 19-godišnjaci.

U petak, 11. studenog oko 09.50 sati u Ulica Rudolfa Rajtera u Ivancu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Djevojka starosti 19 godina upravljala je osobnim automobilom. Brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste i uvjetima prometovanja te je vozilom sletjela van kolnika gdje je udarila u zemljani nasip nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u betonsku ogradu. U prometnoj nesreći 19-godišnjakinja je zadobila lakše tjelesne ozlijede, a liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu.

U subotu, 12. studenog oko 11.30 sati u Podravskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Djevojka starosti 21 godina upravljala je osobnim automobilom. Dolaskom u blizinu raskrižja sa Ulicom Ivana Severa ( kružni tok ), zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila prilikom vožnje u slijedu, prednjim je dijelom svog vozila udarila u stražnji dio osobnog automobila kojim je krećući se ispred nje upravljao 19-godišnji muškarac, koji je u tom trenutku smanjio brzinu kretanja i zaustavio svoje vozilo kao posljednji u koloni. Nakon prometne nesreće sudionici su razmijenili osobne podatke kao i podatke o vozilima, ispunili i potpisali europsko izvješće te se dogovorno razišli. Naknadno je 19-godišnjak zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici u Varaždinu kojom prilikom je utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozlijede.

www.sjever.hr
14.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.