Now Reading:
Na varaždinsko Korzo stigao karusel, a i božićna jelka sad izgleda bolje!
Full Article 2 minutes read

Na varaždinsko Korzo stigao karusel, a i božićna jelka sad izgleda bolje!

Glavni varaždinski trg, popularno Korzo, srce je adventskih programa i događanja, a kao dodatna atrakcija posjetitelje na Korzu očekuje i retro karusel koji će ih podsjetiti na neka romantična prošla vremena a najmlađima zasigurno izmamiti osmijeh na lica.

Karusel je danas postavljen, a na Korzu će biti i drugih sadržaja. Već prve adventske subote stiže europski hvaljena i voljena tribute senzacija – „Queen Real Tribute“ (26.11.), nakon koje slijede jednako dobri cover majstori – MozART (3.12.), kantautorska hit-atrakcija Pava sa svojim bendom (10.12.), hrvatska pop zvijezda Matija Cvek & The Funkensteins (17.12.) te Varaždinski vokalni ansambl (24.12.) koji će svojim izvrsnim a capella izvedbama velikih hitova uljepšati Badnju večer. Glazbenog će programa na Korzu biti i petkom.

Na Dan Grada i blagdan sv. Nikole, u utorak 6. prosinca, Jacques Houdek će održati jutarnji koncert „Kad si sretan“ za najmlađe i večernji koncert za nešto starije Varaždince i posjetitelje te nas sve podsjetiti koliko smo sretni.

Pored koncerata, gastro delicija, zabave za cijelu obitelj i druženja, varaždinsku će zimu dodatno grijati i dašak pustinje sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Na velikom ekranu smještenom na Korzu moći će se pratiti utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Mnogi su Varaždinci bili nezadovoljni izgledom ovogodišnje božićne jelke (“di je vrh, fali vrh?”, ali nije bilo potrebe – uz malo “šminkanja”, sada izgleda sasvim dobro. Slažete li se?

foto (nasl.): fb- n. j. novoselec
a.kučić/sjever.hr
14.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.