Now Reading:
Zagorci će se ujediniti u jednom: humanitarnim druženjima za liječenje Hrvoja Draškovića koji boluje od najsmrtonosnijeg tumora mozga – pomozite i vi!
Full Article 2 minutes read

Zagorci će se ujediniti u jednom: humanitarnim druženjima za liječenje Hrvoja Draškovića koji boluje od najsmrtonosnijeg tumora mozga – pomozite i vi!

U subotu će se diljem Zagorja održati niz humanitarnih druženja za liječenje Hrvoja Draškovića, brižnog supruga i oca dvije malene djevojčice suočenog s povratkom najsmrtonosnijeg oblika tumora mozga. Hrvoje se s tumorom bori već četiri godine.

Bio je podvrgnut višestrukim zračenjima, kemoterapijama i invazivnim operacijama uklanjanja tumora te se u jednom trenutku čak činilo da je pobijedio zloćudnu bolest. Ona se nažalost vratila te je jedva vidljivi tumor u nekoliko mjeseci narastao do veličine od sedam centimetara.

Dosadašnje dugotrajno liječenje je Hrvojevu obitelj financijski posve iscrpilo, zbog njegovi prijatelji organiziraju veliku humanitarnu akciju koja će mu omogućiti odlazak na zahvat čiji se troškovi procjenjuju na čak 90.000 eura. Radi se o laserskoj interstikcijskoj toplinskoj terapiji, sigurnijem obliku operacije sa obećavajućim rezultatima.

U subotu, 12 studenoga, bit će održana druženja uz društvene igre prema sljedećem rasporedu:

Hum na Sutli – Pivnica Cantina – od 16 sati – donesite svoje društvene igre ili samo dođite i pridružite se drugima

Krapina – Caffe bar Saloon – od 16 sati –moći ćete igrati biljar, pikado, šah, belu, Čovječe ne ljuti se…

Zabok – Krčma Polanović w. Huncutarije – od 16 sati

Pregrada – Caffe bar Arka – od 18 sati – Humanitarni turnir u Beli. Prijave su moguće ovdje.

Bedekovčina – restoran na Bedekovčanskim jezerima – od 14:30 do 17:30 sati – moći ćete zaigrati čitav niz društvenih igara od UNO-a do Triviala Pursuita, Jenge, Memoryja… (“You name it, we got it!”), a pripremljen je i kutak za najmlađe.

Sva prikupljena sredstva od humanitarnih druženja i uplata na žiro račun bit će utrošena na izrazito skup zahvat te prateću pripremu za zahvat (imuno terapija, lijekovi za premediaciju, MR i CT) i boravak u Kliničko bolničkom centru.

www.sjever.hr
12.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.