Now Reading:
Radovi na Aglomeraciji Ivanec u punom su zamahu – ovo su lokacije na kojima će se raditi (i otežano prometovati) narednih dana
Full Article 1 minutes read

Radovi na Aglomeraciji Ivanec u punom su zamahu – ovo su lokacije na kojima će se raditi (i otežano prometovati) narednih dana

Gradnja sustava odvodnje i pročišćivanja otpadnih voda Aglomeracija Ivanec i nastavlja se planiranom dinamikom, a na internetskoj je stranici Grada Ivanca objavljen raspored radova do 17. studenog.

Prva će etapa biti uz državnu cestu D35, od Cafe bara Breza prema Kaniži, a druga u Knapiću, od društvenog doma prema kbr. 20 te u Lančiću, od raskrižja s državnom cestom D35 prema Matišićevom bajeru.

Treća će se etapa odrađivati u Vinogradskoj ulici, od kbr. 5 prema kbr. 2, te u Ulici Otokara i Pavice Hrazdira i u Vrtnoj ulici – odvojak prema kbr. 39, a peta u Jerovcu, uz koridor rijeke Bednje.

Usporedo se izvode i kućni priključci, a korisnici će se na kanalizaciju moći priključiti tek nakon dovršetka radova na cijelom sustavu Aglomeracije.

Iz Grada Ivanca mole građane za razumijevanje i strpljenje zbog raskopanih prometnica i otežanog prometa, uz ponovni naglasak da će nakon završetka radova sve prometnice biti sanirane i nanovo asfaltirane.

sjever.hr/ivanec.hr
11.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.