Now Reading:
Nakon što je prijetio ljudima da će ih ubiti policija kod 68-godišnjaka pronašla veće količine oružja
Full Article 50 second read

Nakon što je prijetio ljudima da će ih ubiti policija kod 68-godišnjaka pronašla veće količine oružja

Kako su izvijestili iz PU koprivničko – križevačke, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 68-godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i prijetnje.

Sumnja se da je osumnjičeni nedozvoljeno posjedovao automatsku pušku, dvije inicijalne kapisle, dva sporogoreća štapina, dva komada eksploziva, zračnu pušku, ručno izrađeni revolver, 404 komada raznog streljiva i 263 grama sitno rezanog duhana.

Također, sumnja se da je osumnjičeni 7. studenoga ove godine uputio riječi prijetnje prema više osoba da će ugroziti njihov život.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i prijetnje protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda i izvješće nadležnoj carinskoj upravi radi prekršaja iz domene Zakona o trošarinama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

www.sjever.hr
10.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.