Now Reading:
Značajna pomoć mladima – Općina Konjščina objavila natječaj za dodjelu učeničkih, studentskih i sportskih stipendija
Full Article 2 minutes read

Značajna pomoć mladima – Općina Konjščina objavila natječaj za dodjelu učeničkih, studentskih i sportskih stipendija

Općina Konjščina raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja općine u školskoj odnosno akademskoj godini 2022./2023.

Iz Općine napominju kako će se nastaviti s isplatom ukupno 30 stipendija i to 15 učeničkih i 15 studentskih. S obzirom da stipendiju nastavlja primati 13 učenika i 10 studenata koji su dostavili uredne potvrde o upisu u narednu godinu školovanja, u ovoj godini raspisan je natječaj za dvije učeničke stipendije u iznosu od 300 kuna i pet studentskih stipendija koje iznose 400 kuna.

Raspisan je i natječaj za sportske stipendije te će se dodijeliti jedna učenička i jedna studentska sportska stipendija. Učenička sportska stipendija iznosi 300 kuna, dok sportska stipendija za studente iznosi 400 kuna.

Na natječaj se mogu javiti svi zainteresirani učenici srednjih škola te studenti na redovnom školovanju na učilištima, veleučilištima ili sveučilištima s prebivalištem na području Općine Konjščina. Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno do četvrtka, 17. studenog ove godine. Zahtjevi se dostavljaju na propisanom i pripremljenom obrascu kojeg zainteresirani učenici i studenti mogu dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Konjščina te na službenoj internet stranici Općine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine, svakim radnim danom, osim subote, u vremenu od 7 do 15 sati na telefon: 049/465-905.

www.sjever.hr
09.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.