Now Reading:
VAŽNA OBAVIJEST! Zbog radova privremeno će za promet biti zatvoren granični prijelaz Lupinjak – evo koje dane
Full Article 2 minutes read

VAŽNA OBAVIJEST! Zbog radova privremeno će za promet biti zatvoren granični prijelaz Lupinjak – evo koje dane

Iz Policijske uprave krapinsko – zagorske obavještavaju građane da će u razdoblju od 12. studenog od 7 sati do 13. studenog ove godine do 19 sati te 19. studenog od 7 do 20 sati Stalni granični prijelaz za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Lupinjak biti privremeno zatvoren za promet svih vrsta vozila.

– U navedenom razdoblju mole se korisnici da se preusmjere na druge granične prijelaze gdje će se moći prijeći državnu granicu. U vrijeme zabrane državnu granicu će na tom graničnom prijelazu moći prelaziti samo pješaci i biciklisti. Promet osobnih vozila i teretnih vozila do 3,5 tone preusmjeravat će sa prema GP Hum na Sutli – Rogatec (GP Rogatec će u to vrijeme biti prenamijenjen u Međunarodni cestovni promet putnika i vozila), dok će se teretna vozila (nosivosti 3,5 i više tona), te autobusi preusmjeravati na Međunarodni cestovni granični prijelaz Macelj i Razvor – poručuju iz Policije.

U svom priopćenju navode i kako će granični prijelaz biti privremeno zatvoren zbog planiranih radova na rekonstrukciji željezničkog prijelaza Sveti Rok (R. Slovenija) koji se nalazi između GP Lupinjak te GP Dobovec, Republika Slovenija.

www.sjever.hr
09.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.