Now Reading:
IZGUBITE SE U ČAROBNOM SVIJETU KNJIGE Otvorena najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, međunarodni 44. sajam knjige Interliber
Full Article 1 minutes read

IZGUBITE SE U ČAROBNOM SVIJETU KNJIGE Otvorena najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, međunarodni 44. sajam knjige Interliber

U tradicionalnom terminu od 8. do 13. studenog u paviljonima 5, 6, 7 i 7a Zagrebačkog velesajma održavat će se INTERLIBER, 44. međunarodni sajam knjige na kojem će sudjelovati 296 izlagača iz 15 zemalja.

Glavna poruka je ona o važnosti knjige.

-Pozivam vas da se izgubite u čarobnom svijetu knjiga, da se izolirate od svih obveza koje vas stišću i upravljaju vašim vremenom te da se na trenutak okrenete sami sebi, susretnete starog sebe, dozvolite si otputovati u nove svjetove, da zastanete, osvijestite trenutak, otvorite knjigu, pomirišite ju pročitajte odlomak ili dva i vidite jeste li našli partnera za jedno novo putovanje – rekla je direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

Gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević istaknuo je važnost ove manifestacije te se obratio svim ljubiteljima pisane riječI.

-Zagrepčanke i Zagrepčane pozivam, ne samo da dođu i prelistaju, nego da i kupe koju knjigu što ću i sam učiniti. Želim svima dobrodošlicu, a onima koji dolaze izvan Zagreba da se ugodno osjećaju kao gosti u našem gradu – rekao je.

Više o sajmu Interliber na https://bit.ly/3UqOFsx

sjever.hr/Facebook Grad Zagreb
08.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.