Now Reading:
ZA NASILJE NEMA OPRAVDANJA Hvalevrijednim projektom „Novi početak” Krapinsko-zagorska županija pruža sigurno utočište ženama žrtvama nasilja!
Full Article 50 second read

ZA NASILJE NEMA OPRAVDANJA Hvalevrijednim projektom „Novi početak” Krapinsko-zagorska županija pruža sigurno utočište ženama žrtvama nasilja!

Hvalevrijedan projekt koji se provodi i na području Krapinsko-zagorske županije “Novi početak” ima za cilj uspostavu skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 11.626.118,74 kn te se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.’ Projekt traje od 9. lipnja 2021. do 9. prosinca 2023. godine.

Nositelj Projekta je Krapinsko-zagorska županija, dok su partneri na Projektu Dom za žrtve nasilja u obitelji NOVI POČETAK i Centar za socijalnu skrb Krapina.
 
Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje trajnog skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji, uspostavu savjetovališta i besplatnu uslugu SOS telefona, mnogobrojne edukacije i okrugle stolove te izradu edukativnih promotivnih materijala s ciljem educiranja i senzibiliziranja javnosti vezano uz tematiku nasilja u obitelji i rodnog nasilja, kao i jačanja kapaciteta stručnjaka koji rade sa ženama žrtvama nasilja i žrtvama nasilja u obitelji.

Više o projektu saznajte OVDJE.

www.sjever.hr
07.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.