Now Reading:
Nadamo se da ste pripremili topliju odjeću – evo kakvo nam vrijeme donosi nedjelja!
Full Article 2 minutes read

Nadamo se da ste pripremili topliju odjeću – evo kakvo nam vrijeme donosi nedjelja!

Studeni svojih prvih nekoliko dana nije opravdao ime koje nosi jer su temperature bile i iznadprosječne za ovo doba godine, no nedjelja nam donosi nižu temperaturu, sličnu subotnjoj.

Iz DHMZ-a najavljuju da će danas u unutrašnjosti biti umjereno do pretežno oblačno, većinom u Slavoniji, Baranji i Lici ponegdje još uz malo kiše, osobito ujutro. Na Jadranu uglavnom suho uz smanjenje naoblake, a poslijepodne će prevladavati sunčano.
Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na Jadranu jaka bura, na udare olujna, podno Velebita i orkanska, u drugom dijelu dana će slabjeti i ponegdje okrenuti na sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura između 5 i 10, na Jadranu 10 i 15 °C. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 9 do 14, na Jadranu od 16 do 21 °C.

Biometeorološka prognoza za nedjelju

Biometeorološke prilike će se poboljšavati u cijeloj zemlji, ali još neće biti sasvim povoljne. U unutrašnjosti će niski oblaci biti česta pojava, koja će, meteoropatima kvariti raspoloženje a mnogima, osobito kroničnim bolesnicima, ni boravak na otvorenom neće biti ugodan.

Na Jadranu će uz razvedravanje raspoloženje kod mnogih ljudi biti bolje, a boravak i rekreacija na otvorenom ugodni i kroničnim bolesnicima.

sjever.hr/meteo.hr
06.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.