Now Reading:
Županija brine o svakom kutku Međimurja – u obilasku općina, župana Posavca put odveo i u Kotoribu
Full Article 1 minutes read

Županija brine o svakom kutku Međimurja – u obilasku općina, župana Posavca put odveo i u Kotoribu

Međimurska županija brine o svakom kutku Međimurja, nastojeći za sve stanovnike osigurati jednake, kvalitetne uvjete za život i rad.

Župan Matija Posavec često obilazi gradove i općine, a ovoga se puta u društvu zamjenika Josipa Grivca uputio u Kotoribu.

Naime, u centru Kotoribe će uskoro biti u funkciji nova upravno-poslovna zgrada u koju će svoje prostore i uredovne dane imati i županijske službe, te neke ustanove poput Javne ustanove za zaštitu prirode, a sve kako bi mještanima Donjeg Međimurja bilo olakšano obavljanje određenih poslova i ishođenje potrebnih dokumenata.

Zajednička želja mještana, ali i Županije je obnova stare škole, kako bi se ona stavila u funkciju, a trenutno se traže najbolji modeli za prijavu na EU fondove.

Kako je na svom profilu na društvenoj mreži napisao Posavec, nastavlja se rad ispostave Zavoda za hitnu medicinu, nabavlja se oprema za školu, a Županija će pružiti podršku i ponovnom otvaranju ispostave policije te veću prisutnost policijskih službenika u Kotoribi.

sjever.hr/fb- m.posavec
05.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.