Now Reading:
Nakon stečaja vraća se najveća božićna atrakcija u zemlji: milijuni lampica na imanju obitelji Salaj uskoro će ponovo svijetliti
Full Article 1 minutes read

Nakon stečaja vraća se najveća božićna atrakcija u zemlji: milijuni lampica na imanju obitelji Salaj uskoro će ponovo svijetliti

Nakon stečaja obitelji Salaj iz Grabovice pored Čazme vraća se svojom božićnom bajkom koja privlači posjetitelje iz svih dijelova Hrvatske, a i šire.

.U sezoni 2022/2023 vas očekuje mnoštvo novih zanimljivosti i aktivnosti, a sve u okruženju više milijuna lampica koje se protežu na prostoru imanja Salaj, najavljeno je na službenim stranicama Božićna čarolija svjetla by Salaj.

-Nastavljamo tradiciju da svake godine mijenjamo postav oblika i boja na cijelom imanju, pa čak i one posjetitelje koji su uživali na manifestaciji proteklih godina očekuje čarolija kakvu do sada nisu doživjeli. Mnoštvo novih drvenih figura načinjenih motornom pilom g. Martina Reichmanna njemačkog kipara i umjetnika, koji je od lokalno pronađenog drveta načinio likove baš za nas, nešto je što se rijetko viđa na ovim prostorima i postala je tradicija na našem imanju – stoji u najavi.

Božićna čarolija svjetla by Salaj od 25.11.2022. do 08.01.2023. svaki dan uključujući vikende i blagdane od 15 do 21 sat.

Foto: arhiva-screenshoot

sjever.hr/carolija-svijetla-salaj.com
05.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.