Now Reading:
Varaždin protiv Rijeke bez Teklića: „Falit će, ali imamo dobru ekipu i idemo po sva tri boda!”
Full Article 2 minutes read

Varaždin protiv Rijeke bez Teklića: „Falit će, ali imamo dobru ekipu i idemo po sva tri boda!”

U sklopu 16. kola SuperSport HNL Varaždin će u nedjelju na svom stadionu ugostiti Rijeku koja je trenutno na začelju prvenstvene tablice.

Nakon žestokog tempa i utakmice sa Šibenikom, trener Mario Kovačević svojim je igračima dao priliku za odmor, a s pripremama za Rijeku počeli su u srijedu.
-Što se tiče ozljeda i bolesti, puno je bolja situacija, svi smo u treningu, ali neki koji su duže pauzirali još neće moći konkurirati za utakmicu s Rijekom. Treniramo u dobrom ozračju poslije pobjeda, imamo još ta dva kola, a i Kup s Osijekom u srijedu i trebat ću sigurno više od 20 igrača za te utakmice, zato me veseli što su svi zdravi i spremni – rekao je Kovačević.

Netko će ipak nedostajati, a to je Tonio Teklić koji je na utakmici u Šibeniku zaradio crveni karton.

-Sigurno je da će faliti, ali imamo igrače koji ga mogu zamijeniti. U utakmici sa Šibenikom se vidjelo da imamo ekipu. Ono što ja stalno govorim je da pojedinci prave razliku, ali siguran sam da ćemo pokazati da smo momčad i da ćemo uspješno nadomjestiti Teklića – rekao je trener Varaždinaca.

Kad je riječ o Rijeci, Kovačević je istaknuo da vjerojatno nisu očekivali da će biti na tako slaboj poziciji.
-Ne zanimaju nas njihovi problemi, siguran sam da će se Rijeka dići, ali neka to bude poslije naše utakmice. Mi ćemo sve učiniti pred našom publikom da nastavimo s dobrom igrom i pobjedama. Protiv Šibenika nismo baš odigrali našu najsjajniju utakmicu, ali me veseli ta pobjeda – rekao je Kovačević i obećao:

-U utakmici s Rijekom od prve minute ćemo tražiti pobjedu, agresivno, onako kako mi znamo i vjerujem da će naša publika biti zadovoljna i da ćemo se na kraju veseliti bodovima.

U pobjedu vjeruju i igrači, što je potvrdio napadač Karlo Perić:
-Dobra je atmosfera u svlačionici, stvarno smo klapa i dočekujemo Rijeku spremni, idemo po tri boda!

a.kučić/sjever.hr
04.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.