Now Reading:
Sva kućanstva u ovoj hrvatskoj općini dobit će po 1000 kuna za režije, a iduće godine još i više
Full Article 1 minutes read

Sva kućanstva u ovoj hrvatskoj općini dobit će po 1000 kuna za režije, a iduće godine još i više

novac

Općina Molve u Koprivničko – križevačkoj županiji ima dobre vijesti za svoje stanovnike. Svim će kućanstvima, bez obzira na imovinski status, isplatiti po 1000 kuna jednokratne pomoći za režijske troškove, piše Poslovni dnevnik.

Jedine uvjete koje mještani moraju ispunjavati jesu imati prijavljeno prebivalište na području Općine odnosno na adresi nekretnine za koju podnosi zahtjev za režijske troškove kućanstva, a nekretnina za koju se podnosi zahtjev mora biti na području Općine te biti vlasnik ili suvlasnik nekretnine za koju se podnosi zahtjev za režijske troškove kućanstva.

Međutim, to nije sve. Iduće godine će svi samci stariji od 55 godina, umirovljenici, korisnici socijalne pomoći i mladi do 45 godina koji su vlasnici ili suvlasnici kuće dobiti pomoć od čak 5000 kuna odnosno 663,61 euro dok će sva ostala kućanstva dobiti potporu od 2500 kuna odnosno 331,80 eura, piše Poslovni dnevnik.

Mještani već mogu predati zahtjeve za pomoć u općinskoj upravi, a uz osobnu iskaznicu i broj tekućeg računa moraju dostaviti neslužbenu kopiju ili presliku zemljišno – knjižnog izvatka za nekretninu.

www.sjever.hr / www.poslovni.hr
04.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.