Now Reading:
Molbe i upozorenja o razvrstavanju otpada nisu urodili plodom – Načelnica Jembrih: Potpisan je nalog o ukidanju zelenog otoka u Vojnovcu
Full Article 1 minutes read

Molbe i upozorenja o razvrstavanju otpada nisu urodili plodom – Načelnica Jembrih: Potpisan je nalog o ukidanju zelenog otoka u Vojnovcu

Unatoč brojnim apelima i upozorenjima, ali i brojnim edukacijama, još uvijek ima onih koji ne znaju ili ih jednostavno ne zanima kako pravilno razvrstavati i odlagati otpad.

Upravo se s takvim problemom odnosno nesavjesnim građanima suočavaju ovih dana u Loboru. Naime, nakon što je prije nekih tjedan dana zeleni otok u Vojnovcu postao zakrčen smećem, točnije smeće se nalazilo svugdje po podu samo ne u kontejnerima predviđenima za to, načelnica Lobora Ljubica Jembrih preko društvenih mreža uputila je molbu mještanima da razvrstavaju otpad u odgovarajuće spremnike.

Molba nažalost nije urodila plodom te je nakon što je općina očistila zeleni otok od smeća, prizor ponovno isti.

– Nije prošlo ni tjedan dana od kad smo dali očistiti zeleni otok u Vojnovcu. Ovo je današnja slika. Obavještavam da je upravo potpisan nalog o ukidanju zelenog otoka u Vojnovcu – poručila je načelnica Jembrih te dodala kako će se još danas deponij sanirati te će se izvršiti demontaža spremnika za otpad.

www.sjever.hr FB Ljubica Jembrih
04.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.