Now Reading:
Šok i nevjerica! Zahvaljujući začepljenoj WC školjci otkrio da ga žena vara
Full Article 2 minutes read

Šok i nevjerica! Zahvaljujući začepljenoj WC školjci otkrio da ga žena vara

Zahvaljujući začepljenoj WC školjci jedan muškarac je saznao da ga žena vara. Naime, kada mu je vodoinstalater došao popraviti wc školjku u stanu objasnio mu je što je zapravo uzrokovalo začepljenje.

– Primjetili smo da školjka nije kao prije, da voda teže odlazi i da se događa da se fekalije vraćaju nazad. Bio sam iznenađen jer je stan nov, kao i odvodi. Pozvao sam vodoinstalatera i bio sam šokiran kada mi je rekao da su problemi napravili iskorišteni kondomi koji su začepili odvode, a podsmjehivao mi se misleći da sam to napravio i rekao mi je to više nikada ne radim – rekao je muškarac, a prenosi Espreso.

Tek tada je muškarac ostao u šoku jer zna da sa ženom ne koristi zaštitu, ni ne baca prezervative u WC školjku. Ispostavilo se da su odvodne cijevi bile začepljene zbog iskorištenih prezervativa, kojih je bilo oko 60, a koje su žena i njen ljubavnik poslije “obavljenog posla” bacili u wc školjku.

Supruga, s kojom je muškarac pet godina u braku i s kojom ima dvoje djece, priznala je na kraju da ima ljubavnika. Par se skoro rastao, no na kraju su ipak ostali zajedno, piše Espreso.

www.sjever.hr / www.espreso.co.rs
03.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.