Now Reading:
SAM SVOJ MAJSTOR Saloni ljepote zatvorili mu vrata pa si usta i obraze fila sam, a razmišlja i o filanju guze
Full Article 2 minutes read

SAM SVOJ MAJSTOR Saloni ljepote zatvorili mu vrata pa si usta i obraze fila sam, a razmišlja i o filanju guze

Alan Jackson (27) procjenjuje da ima oko 30 ml filera samo u usnama, kao i različite količine u obrazima, čeljusti, nosu i bradi. Nakon što je postao ovisan o popularnim tretmanima ljepote, tek rijetki saloni ljepote pristajali su mu stavljati filere, prenosi 24sata.

Čak i tada, obično je to bilo pod uvjetom da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na pravni postupak ako nešto pođe po zlu.

Alan je uzeo stvari u svoje ruke i potrošio 13.150 kuna (1500 funti) na tečaj kako bi naučio kako si sam ubrizgati filere da se ne bi trebao oslanjati na druge.

Kuhar u domu za starije iz Carlukea u Velikoj Britaniji rekao je: ‘Počeo sam s filerima kad sam imao 20 godina, i to s usnama koje sam kasnije još par puta punio.’

-Rekao bih da je to ovisnost jer nakon što stavim filere osjećam se puno bolje u vezi sebe – izjavio je.

Usta i obraza fila svaki šest tjedana, a svjestan je rizika da usne popucaju.

-Ako pustim da se fileri otope, sigurno ću trebati facelifting jer se koža jako rastegnula. Kad tražim mjesto koje će mi staviti nove filere u usne, obično to nitko ne želi, ali onda kažem da sam spreman potpisati sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da u slučaju pucanja usana neću tužiti to mjesto – objasnio je kuhar.

Išao sam na tečaj kako bih naučio kako sam raditi filere da ne bih ovisio o drugima – rekao je Alan za britanski Sun.

-Sad si mogu sam ubrizgavati filere svakih šest tjedana ili kad god poželim – kaže i dodaje da je ‘plaćao 6135 kuna (700 funti) svakih šest tjedana za filere, a da sad može sve napraviti sam za 1580 kuna (180 funti).’

Ipak, ne bih volio ići na bilo kakvu operaciju lica jer izgled koji želim mogu postići ubrizgavanjem filera – objašnjava Alan.

Foto: Facebook Alan John Jackson

sjever.hr/24sata.hr
02.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.