Now Reading:
NIJE PLATIO SEDAM RAČUNA? HEP ovršio Radimira Čačića: „Iskreno, nemam pojma!”
Full Article 2 minutes read

NIJE PLATIO SEDAM RAČUNA? HEP ovršio Radimira Čačića: „Iskreno, nemam pojma!”

Dokazano je da su naši umirovljenici najredovitiji platiše računa jer si, jadni, ne mogu dozvoliti da im makar jedan račun za režije ostane za plaćanje u sljedećem mjesecu. S ostalim građanima baš i nije tako!

Neki kalkuliraju, prebacuju, neki odgađaju, a ima ih i koji na račune jednostavno zaborave. Da se to ne događa samo „običnim” ljudima dokaz je vijest koju je napisao Dražen Ciglenečki, a objavio Novi list

Pišu, naime, da bivši varaždinski župan Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – Reformisti, nije prošle godine platio sedam računa, u visini od 158 do 700 kuna, za grijanje stana u njegovom vlasništvu u Zagrebu zbog čega ga je HEP Toplinarstvo ovršilo.

–Iskreno, nemam pojma, ali moguće je da su me ovršili. Vjerojatno jesu i to je sada podmireno. Ne bi bilo prvi puta da nisam platio poneki račun za taj stan u Zagrebu jer u njemu ne živim – rekao je je Čačić za Novi list te napomenuo kako je uvjeren da je netko od njegovih političkih protivnika zaslužan što će se ova priča o ovrsi probiti do javnosti.

–Znači, našli su mi dramatičan slučaj, nisam platio grijanje. Neka mi to ostane najveći krimen u životu i bit će dobro – ironično je rekao Čačić.

sjever.hr/novilist.hr
02.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.