Now Reading:
Grad Čakovec financirat će programe i projekte svojih kulturnjaka i iduće godine – natječaj je otvoren, ali ne još dugo!
Full Article 2 minutes read

Grad Čakovec financirat će programe i projekte svojih kulturnjaka i iduće godine – natječaj je otvoren, ali ne još dugo!

Grad Čakovec raspisao je Javni poziv za prikupljanje prijedloga za zadovoljavanje potreba u društvenim djelatnostima na području Grada u 2023. godini za područja kultura, tradicijska kultura i umjetnosti.

Prikupljaju se pisani programi i projekti svih korisnika gradskog proračuna iz navedenih područja za financiranje iz Proračuna za iduću godinu. Samo iznimno će se financirati projekti i programi koji nisu prijavljeni na ovaj Javni poziv, i to isključivo oni čije planiranje i projektiranje zbog objektivnih razloga nije bilo moguće realizirati u vrijeme raspisivanja poziva.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000,00 kuna (132,72 eura), a najveći iznos po pojedinom projektu je 200.000,00 kuna (26.544,56 eura). Tečaj konverzije kuna u euro koji se primjenjuje za izračune je 7,53450.
Svaki prijavitelj može prijaviti najviše tri projekta ili programa u okviru ovog javnog natječaja.

Natječaj je otvoren do 15. studenoga 2022. godine, a udruge mogu prijaviti projekt za sljedeća područja: izdavačka djelatnost, organizacija kulturnih i umjetničkih manifestacija, performansa i natjecanja, sudjelovanje na smotrama i natjecanjima iz glazbeno-scenskih umjetnosti, tradicijske kulture i audio-vizualnih umjetnosti, promicanje kulture i umjetnosti te očuvanje kulturne i tradicijske baštine, projekti i programi ustanova u kulturi, promicanje kulturnog amaterizma u mjesnoj samoupravi i javne manifestacije.

Javni poziv za ostala prioritetna područja u mjesnoj samoupravi (sport, mladi, vatrogastvo, umirovljenici i sl.), raspisat će se kao i dosad, odmah nakon donošenja Proračuna Grada Čakovca za 2023. godinu.
Javni poziv objavljen je OVDJE

sjever.hr
02.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.