Now Reading:
Unatoč blagdanu, neki će raditi i u utorak – evo kud i kada možete u šoping
Full Article 2 minutes read

Unatoč blagdanu, neki će raditi i u utorak – evo kud i kada možete u šoping

U utorak je blagdan Svih svetih i gotovo sve trgovine i trgovački centri radit će skraćeno, a neki od njih bit će zatvoreni.

Donosimo popis, zahvaljujući portalu N1.

Svi INTERSPAR hipermarketi će na blagdan Svih svetih, u utorak 1. studenoga, biti otvoreni, osim INTERSPAR hipermarketa u Mall of Split te u shopping centru Portanova u Osijeku. SPAR supermarketi taj dan rade od 8 do 14 sati osim dvije poslovnice u Zagrebu (u ulicama Tuškanac i Vincenta od Kastva).

Točno radno vrijeme prema pojedinim prodavaonicama moguće je pronaći na službenoj web stranici www.spar.hr.

Konzum prodavaonice će na Dan svih svetih, 1. studenoga .2022. raditi prema posebnom radnom vremenu. Radno vrijeme Konzum prodavaonica možete pogledati OVDJE. Konzum prodavaonice u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Radno vrijeme Lidl poslovnica možete provjeriti na službenoj stranici lidl.hr.

Radno vrijeme Plodina možete provjeriti na službenoj stranici OVDJE.

Radno vrijeme Kauflanda poslovnica možete provjeriti na službenoj stranici OVDJE.

Svi Bauhaus prodajni centri na dan Svih svetih bit će zatvoreni, piše N1.

Trgovački centri

Na blagdan Svih svetih (1.11.2022.) Arena Centar ne radi, izuzev nekoliko objekata unutar centra koji će raditi po prilagođenom radnom vremenu. Detalje možete provjeriti OVDJE.

Većina objekata u Avenue Mallu u Zagrebu na blagdan neće raditi, a izuzetak su neki ugostiteljski objekti. Detalje možete provjeriti OVDJE.

Na blagdan Svih svetih City Center one West ne radi. Interspar trgovina radi od 7 do 14 h. City Center one East također ne radi. Interspar trgovina radi od 8 do 14 h. Cineplexx radi od 16 do 21.30 h, a Wettpunkt radi prema redovnom radnom vremenu. Splitski City Center one ne radi. Interspar trgovina, Mr. Green, Prerada i La Delta radi od 8 do 14 h. Cineplexx radi od 16 do 21.30 h, a Wettpunkt radi prema redovnom radnom vremenu.

Trgovine u centrima Supernove bit će zatvorene u utorak.

U Lumini shopping centru na blagdan će raditi Leggiero od 15 do 22 sata, Cinestar od 10.30 do 22.45 i Rebuy Stars koji radi 24 sata dnevno.
sjever.hr/N1
31.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.