Now Reading:
Tijekom vikenda na zagorskim prometnicama stradalo šest osoba – Nesreću s ozlijeđenima u Dubrovčanu skrivio vozač s 2,59 promila
Full Article 2 minutes read

Tijekom vikenda na zagorskim prometnicama stradalo šest osoba – Nesreću s ozlijeđenima u Dubrovčanu skrivio vozač s 2,59 promila

Policija je tijekom proteklog vikenda na zagorskim prometnicama zabilježila sedam prometnih nesreća.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave krapinsko – zagorske radi se o četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, do kojih je došlo u Trgovišću zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Ciglenici Zagorskoj zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Đurmancu zbog ne zaustavljanja vozila na prijelazu ceste preko željezničke pruge te u Polju Krapinskom uslijed kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika. U tim prometnim nesrećama s materijalnom štetom vozači su bili pod utjecajem alkohola od 1,44 promila u Trgovišću te od 1,02 promila u Polju Krapinskom.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Podgorju Bistričkom zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Zatim u prometnoj nesreći do koje je došlo u Dubrovčanu zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila, dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, a prometnu nesreću je skrivio vozač pod utjecajem alkohola od 2,59 promila.

U Svetom Križu u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne ozljede.

www.sjever.hr
31.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.