Now Reading:
Dođite na „Veseli Kneginec” i uživajte u degustacijama vina i tradicijskih jela, ali i jednom novitetu – gljivarskom bogatstvu okolnih šuma
Full Article 1 minutes read

Dođite na „Veseli Kneginec” i uživajte u degustacijama vina i tradicijskih jela, ali i jednom novitetu – gljivarskom bogatstvu okolnih šuma

Iduće subote ne propustite 12. tradicijski sajam „Veseli Kneginec” koji prikazuje tradiciju u vinu, zanatima i običajima. On će se održati u subotu, 5. studenog u dvorani Osnovne škole Kneginec Gornji, a svoje radove i proizvode predstavit će više od 20 izlagača.

Manifestacija započinje natjecanjem u kuhanju gulaša, a posjetitelji će tijekom sajma moći uživati u zanimljivim prezentacijama i degustacijama vina, meda, rakija, tradicijskih jela i domaćih kolača.

Izlagači pripremaju i likovne, sportske i modne radionice za djecu. Ove godine, po prvi puta, moći će se razgledati izložba i determinacija gljiva s prikazom gljivarskog bogatstva okolnih šuma.

Za sve posjetitelje osigurani su gulaš i pečena riba, dok će najmlađima tijekom cijelog dana biti dostupni besplatni napuhanci.

Kulturno zabavni program obogatit će nastupi mališana Dječjeg vrtića “Bubamara” i svečanost kršenja mošta “Udruge vinogradara i voćara Varaždin Breg”, a posjetitelje će zabavljati i tamburaški sastav „Cure iz Centra”.

Ulaz na sajam je besplatan.

www.sjever.hr / kneginec.hr
31.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.