Now Reading:
VIDEO Masovna tučnjava Torcide i BBB-a u centru Zagreba: koristile se palice i baklje, policija uhitila više od 30 huligana
Full Article 2 minutes read

VIDEO Masovna tučnjava Torcide i BBB-a u centru Zagreba: koristile se palice i baklje, policija uhitila više od 30 huligana

Kako prenosi Index, u nedjelju nakon 13 sati došlo je do masovne tučnjave navijača Torcide i Bad Blue Boysa u samom centru Zagreba, točnije u Ulici Izidora Kršnjavoga i okolnoj zoni.

Naime, u 15 sati započela je utakmica Hajduka i Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici, dok je 2 sata kasnije samo 400 metara dalje u Košarkaškom domu Dražen Petrović na redu utakmica Košarkaškog kluba Dinamo kojeg prate Boysi što cijelu situaciju između dvije navijačke skupine čini još rizičnijom.

U masovnoj tučnjavi koristile su se i palice i baklje, a nakon incidenta neki su ostali ležati na ulici. Intervenirala je i policija koja je privela više od 30 huligana čime su, kažu, spriječili daljnju eskalaciju sukoba.

Iz policije navode i kako su jutros spriječiti veliku tučnjavu Torcide i Boysa u Novom Zagrebu.

-Jutros oko 10 sati građani su dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sigetu koje su maskirane te imaju bejzbolske palice. Po dojavi policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima. Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena je u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta. Na mjestu događaja policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene. Kroz ovakvo postupanje policije spriječen je mogući planirani sukob u kojem su svi oni trebali sudjelovati – priopćila je policija.

U sukobu je ozlijeđeno nekoliko navijača te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice i Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, prenosi Index.

@vise_nisam_isuschris93 Ovo je slika danasnjih “klinaca”. Poremecenih hormona napadaju jedni druge palicama… #zagreb #centar #fyp #dinamo #hrvatska #tucnjava #baklja #nesreca #auto #palica #zelenival #manijaci #borba #rejtamtizivot #ekipa #navijaci #uzas #sokantno @index.hr @RTL Hrvatska @matejnovatvgmail.com @24sata ♬ original sound – više_nisam_isus

Foto: Policijska uprava zagrebačka / screenshot TikTok / video: TikTok
www.sjever.hr / index.hr
30.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.