Now Reading:
STRAVA U VUKOVARU Pijan i pod utjecajem droga ubio 38-godišnjakinju – svemu svjedočila i njezina malodobna djeca??
Full Article 2 minutes read

STRAVA U VUKOVARU Pijan i pod utjecajem droga ubio 38-godišnjakinju – svemu svjedočila i njezina malodobna djeca??

Sinoćnji zločin u Vukovaru šokirao je javnost, a 24sata doznaju nove detalje ubojstva 38-godišnje žene koja je u tamošnjoj bolnici podlegla ozljedama. Policija je vrlo brzo uhitila muškarca za kojeg sumnjaju da je u Čakovečkoj ulici u Vukovaru upao u kući i nakon verbalnog i fizičkog napada nekoliko puta nesretnu ženu ubo nožem, pa pobjegao.

Kako neslužbeno doznaju 24sata, muškarac je u krvi imao 1.8 promila i bio je pod utjecajem droga, a policija trenutno pretražuje ulicu kako bi pronašli nož kojim je izbo ženu. Iako je teško ozlijeđena 38-godišnjakinja odmah prebačena u vukovarsku bolnicu, preminula je.

Muškarac ju je navodno napao u vrijeme dok su u kući bila njezina malodobna djeca koja su i čula njeno zapomaganje. Čule su ga i neke susjede, no zbog guste magle, na ulici nisu vidjele ništa, pa ni napadača kako bježi iz kuće u kojoj je ubio 38-godišnju majku dvoje djece, pišu 24sata.

45-godišnji Vukovarac zasad je glavni osumnjičeni za kazneno djelo ubojstva, a policija još uvijek utvrđuje u kakvom su odnosu bili. Susjedi govore kako je žena živjela sama s djecom te da je bila rastavljena već dvije godine.

www.sjever.hr / 24sata.hr
30.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.