Now Reading:
Grad Ivanec dodjeljuje potpore za energetsku obnovu obiteljskih kuća – ovog četvrtka doznajte kako do bespovratnih sredstava
Full Article 1 minutes read

Grad Ivanec dodjeljuje potpore za energetsku obnovu obiteljskih kuća – ovog četvrtka doznajte kako do bespovratnih sredstava

Grad Ivanec svojim građanima dodjeljuje potpore za energetsku obnovu obiteljskih kuća, a s obzirom na velik interes i brojne upite, poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Grad u suradnji s vanjskim stručnjacima ovog će četvrtka predstaviti program gradskih potpora.

Građani mogu ostvariti maksimalno 15.000 kuna bespovratnih potpora, a ovog četvrtka bit će prezentirani i detalji aktualnog javnog poziva kojeg je raspisao Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Prezentacija će se održati u četvrtak u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec s početkom u 18 sati.

Ulaz je slobodan za sve, a na prezentaciji će zainteresirani građani moći dobiti stručne upute i detaljnije podatke o ovoj tematici.

-Svim građanima sugeriramo da se odazovu prezentaciji i da se detaljno informiraju o mogućnostima ostvarivanja bespovratnih sredstava po otvorenom Javnom pozivu, ali i općenito o ulaganjima u obnovljive izvore energije – poručuju iz Grada.

Budući da je ova tema zbog velikog rasta cijena energenata itekako aktualna, iz Grada su sigurni kako će to vlasnike kuća potaknuti na traženje novih i jeftinijih rješenja te na ulaganje u alternativne izvore energije.

Detaljnije informacije doznajte ovdje.

www.sjever.hr / ivanec.hr
30.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.