Now Reading:
Trojac usred noći iz auta izvukao 64-godišnjaka, napao ga i razbio mu auto – policija ih je uhitila
Full Article 2 minutes read

Trojac usred noći iz auta izvukao 64-godišnjaka, napao ga i razbio mu auto – policija ih je uhitila

O incidentu koji se u Zagrebu dogodio noćas u ranim jutarnjim satima, a o kojem smo jutros pisali, oglasili su se iz PU zagrebačke.

-Oko 4.15 sati na Trešnjevci, u Ulici Marijane Radev, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač. Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala mala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila. Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu nakon čega su se dali u bijeg. Liječnička pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, a kriminalističko istraživanje je u tijeku – izvijestila je policija.

U svom priopćenju dodali su i da je jedna osoba, muškarac starosti 22 godine, koja se dovodi u svezu s počinjenjem djela u službenim prostorijama pod nadzorom policije, kao i da je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela “Razbojnička krađa“ i “Oštećenje tuđe stvari“ u tijeku.

Naknadno su objavili da su uhićena i druga dva muškarca za koje se sumnja da su sudjelovali u incidentu.

-Zagrebačka policija pod nadzorom ima sve tri osobe koje se dovode u svezu s počinjenjem djela. Nakon prve osobe koja je dovedena u službene prostorije, dovedena su i druga dvojica muškaraca starosti 44 i 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ‘Razbojnička krađa’ i ‘Oštećenje tuđe stvari – objavila je policija.

Foto: Screenshot video/večernji.hr

www.sjever.hr
29.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.