Now Reading:
Savjeti stručnjaka – muške trenirke kao osnova svakog stajlinga
Full Article 4 minutes read

Savjeti stručnjaka – muške trenirke kao osnova svakog stajlinga

Kao što se daje naslutiti muške trenirke su prije nekoliko godina bile namijenjene isključivo za bavljenje sportom, no danas se njihova uloga stubokom promijenila. Široka paleta modela omogućuje muškarcima da kreiraju svoj omiljeni outfit te da ga upotpune donjim ili gornjim dijelom muške trenirke.

Trenirke se obično sastoji od dva komada odjeće – gornjeg i donjeg. Najčešće je riječ o modelu iste boje ili uzorka. Međutim, slobodno ih možete kombinirati s drugim odjevnim predmetima. Gornji dio može biti na navlačenje preko glave ili na kopčanje pomoću patentnog zatvarača. Obično imaju elastičnu manžetu na rukavima, no postoje i modeli s ravnim rukavima.

I donji dijelovi također dolaze u raznim krojevima i dizajnima. Savršeno će vam pristajati uz tijelo te će naglasiti vašu atletsku figuru. Tu su i modeli opuštenijeg kroja idealni za sve koji nastoje efektno prikriti obline i eventualne nedostatke. Uz toliko dostupnih modela na tržištu pravi je problem odabrati samo jedan!

Provjereni materijali muških trenirki za maksimalnu udobnost

Na Bolf online trgovini pronaći ćete nebrojeno puno modela https://www.bolf.com.hr/scr_m_Muska-odjeca_Trenirke-muske-47531.html koje ćete moći odjenuti u gotovo svim prigodama. Za izradu se koriste provjereni visokokvalitetni prirodni materijali poput pamuka te značajnog udjela elastina radi osiguravanja maksimalne fleksibilnost pokreta. Upravo zahvaljujući tome muške trenirke jamče odličnu udobnost nošenja. One koji sadrže veći postotak sintetičkih materijala idealne su za bavljenje sportom jer upijaju vlagu te ujedno omogućuju optimalnu cirkulaciju zraka.

Ljubitelji jogginga zasigurno ne mogu zamisliti svoju sportsku garderobu bez udobne trenirke. Zbog činjenice da se izrađuje od provjerenih materijala neće doći do „pregrijavanja” ili hlađenja tijekom uživanja u omiljenim sportskim aktivnostima ili pripremama za neka natjecanja. Materijal „diše” i izuzetno povoljno djeluje na kožu. U takvoj odjeći svaka naporna aktivnost postaje pravi užitak!

Muške trenirke su osnova casual outfita

Trenirku možete nositi na sportske, ali i na modne tenisice. Osim na klasičnu sportsku jaknu danas muškarci preko gornjeg dijela trenirke s kapuljačom rado prebace onu kožnu. Ostatak stajlinga nerijetko upotpune modernom casual muškom torbom ili remenom. Prilikom usklađivanja cjelokupne odjevne kombinacije treba obratiti pažnju na boje. Bilo bi dobro kad bi se tonovi obuće i jakne međusobno nadopunjavali, ali i odabrani modni dodatci. Sve treba biti u skladu, jer ćete tako ostaviti najbolji dojam u očima ljepšeg spola.

Koju boju trenirke odabrati?

Trenirke mogu biti vrlo minimalističkog stila, ali jednako tako oduševit će vas i one s brojnim ukrasnim elementima. Koju ćete opciju odabrati? Sve ovisi o vama! Na Bolf online trgovini pronaći ćete nekoliko vrsta muških trenirki. One klasične dolaze u prigušenim bojama te su eventualno ukrašeni logom brenda. To su svakako svevremenski prijedlozi koji će u vašem ormaru trajati nekoliko sezona.

Muške trenirke intenzivnih jarkih boja ili s originalnim printom idealan su odabir za muškarce koji se žele istaknuti te pokazati svoj osebujni stil. Osobito su popularni kompleti s crnim donjim dijelom trenirke te narančastim ili žutim gornjim. Praktični džepovi i podesiva kapuljača dodatni su razlog njihove popularnosti.

sjever.hr 28.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.