Now Reading:
PSI NAPALI DJECU KOD VRTIĆA U BUDINŠČINI Dvoje djece završilo na hitnoj!
Full Article 2 minutes read

PSI NAPALI DJECU KOD VRTIĆA U BUDINŠČINI Dvoje djece završilo na hitnoj!

Kako piše šokirani otac, čitatelj FB stranice Policija zaustavlja – Krapinsko zagorska županija, u petak u jutarnjim satima psi su napali djecu u šetnji, u blizini dječjeg vrtića u Budinščini.

-Dvoje djece završilo na hitnoj, s poderotinama i zavojima – napisao je otac.

Naravno, uslijedile su brojne reakcije čitatelja, od kojih većina zahtijeva odgovornost vlasnika pasa, no ima i onih koji pišu da je možda riječ o psima lutalicama.

-Kazniti vlasnike. Psi bi trebali biti čipirani i već će se saznati čiji su…, napisao je jedan čitatelj, a drugi dodaje:
Tražite vlasnika i s njim tražite pravdu ne s psima. Nisu životinje krive sto imaju neodgovornog i bezobraznog vlasnika koji ne vodi brigu o njima.

-Svi bi rješavali pse, a ne neodgovorne vlasnike, oni su krivi. Zovite komunalca neka ih smjesti ,a vlasniku kazna .I dajte već jednom počnite sterilizirati pse, što po zakonu i morate, ako nisu registrirani za štenjenje, jedna je od reakcija.

Prenosimo i nešto drugačiji komentar:
-Boze sačuvaj i komentara , DJECA su napadnuta od strane pasa lutalica koju su možda nečiji, a možda nisu! Jel’ bitno? Da je vaše dijete u pitanju , onda komentari tipa ,uzeti stvar u svoje ruke, ne bi bili upitni, a s obzirom da su djeca završila na hitnoj očito je da su psi agresivni, bili nečiji ili ne! To treba ukloniti s ulica! Isto kao i ljude s društvenih mreža kojima je dan danas jednostavnije komentirati po forumima i praviti se pametnima, umjesto da malo obrate pozornost na svoju okolinu i ljude koji ih okružuju i zbog kojih i dolazi do ovakvih situacija!

Je li riječ o nečijim psima ili pak o lutalicama nije nevažno, ali važnije je da djeca nakon svega budu dobro, što im od srca želimo. Nadamo se da su psi pronađeni i zbrinuti, kako se ovakve situacije ne bi ponovile.

a.kučićSjever.hr
28.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.