Now Reading:
HRVATI LUDI ZA SRPSKIM FOLKOM Nakon duplo rasprodanog Saše Matića niz nastavila Lepa Brena čiji će se hitovi oriti Međimurjem
Full Article 1 minutes read

HRVATI LUDI ZA SRPSKIM FOLKOM Nakon duplo rasprodanog Saše Matića niz nastavila Lepa Brena čiji će se hitovi oriti Međimurjem

Prosječnom hrvatskom ‘skroleru’ po domaćim portalima prošloga tjedna teško da je promakla vijest o zagrebačkoj Areni ispunjenoj do posljednjeg mjesta na koncertu srpskog folk pjevača Saše Matiće – i to dan za danom!

Taj podatak govori mnogo s obzirom da se takvim uspjehom na prste dvije ruke mogu nabrojati hrvatski izvođači koji su dosad punili arene. To može Gibonni, Petar Grašo, Severina, Mate Mišo Kovač, mogao je i pokojni Oliver Dragojević, Doris Dragović, Jelena Rozga… Nastavite niz.

Hrvati vole kad ih „raspameti Saša Matić” kako je vrištalo s portala, a sada će ih raspametiti i najpoznatija folk pjevačica na prostorima bivše Jugoslavije, Lepa Brena.

Naime, nakon što njen koncert najavljen u Nedelišću 25. studenog karte su planule u rekordnom roku. Organizatori trljaju ruke i vrlo brzo zakazuju još jedan koncert dan kasnije koji je također rasprodan.

Nema sumnje da će, iako nije Arena, već MESAP obožavatelji ispuniti svaki komadić prostora.

Foto: Facebook Lepa Brena

abrkic/sjever.hr
28.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.