Now Reading:
Detalji jučerašnje prometne nesreće u Budinščini u kojoj je ozlijeđena 45-godišnjakinja
Full Article 1 minutes read

Detalji jučerašnje prometne nesreće u Budinščini u kojoj je ozlijeđena 45-godišnjakinja

Kao što smo već pisali, u četvrtak oko 17 sati došlo je do prometne nesreće u Budinščini u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Iz Policijske uprave krapinsko – zagorske priopćili su kako je do prometne nesreće došlo na način što 21-godišnji hrvatski državljanin nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste te je ušavši u zavoj izgubio nadzor nad vozilom i prešao osobnim automobilom na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a kojim se propisno kretala 45-godišnja hrvatska državljanka te je došlo do sudara dvaju vozila.

Vozilom Hitne medicinske pomoći 45-godišnjakinja je prevezena u Opću bolnicu Zabok, gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozlijede. Nadzorom je utvrđeno kako je 21-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2,61 promila.

U vremenu od 17,40 sati do 19,47 sati državna cesta, DC-24 je bila zatvorena za sav promet zbog obavljanja očevida, a promet se odvijao obilaznim pravcem Krapina Selo – Jarek Habekov – Gornji Kraljevec – Budinščina.

www.sjever.hr
28.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.