Now Reading:
Dvije žene „počerupale” se usred bolnice i to zbog – muškarca! Razdvajali ih i zaštitari
Full Article 2 minutes read

Dvije žene „počerupale” se usred bolnice i to zbog – muškarca! Razdvajali ih i zaštitari

Sve se dogodilo još u siječnju u večernjim satima u Općoj bolnici “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu, a sad je stigla i presuda.

Ana (30) proglašena je krivom i osuđena jer se na odjelu pedijatrije bolnice fizički sukobila s drugom Anom (32), bivšom suprugom njezina sadašnjeg partnera.

Kako prenosi portal Danica.hr, u presudi piše da je na hodniku odjela pedijatrije Ana narušavala javni red i mir zajedno s drugom Anom, „na način što je zbog osobne netrpeljivosti došla u tjelesni sukob s njom, kojom prilikom su se naguravale i grebale, te pale preko klupe”.

Daljnji sukob je spriječio otac druge Ane koja je u sukobu zadobila vidljivu ozljedu, ogrebotinu na lijevoj strani lica, dok okrivljenica Ana nije imala vidljive ozljede, ali se žalila na bolove u leđima i po tijelu, pa su obje bile upućene na ukazivanje liječničke pomoći.

Portal Danica.hr piše da je mlađa Ana došla u bolnicu jer ju je partner zvao da djetetu donese stvari. Riječ je o njegovu djetetu iz prvog braka. Kaže kako ju je pritom napala majka djeteta, bivša supruga njezina partnera koja je tamo bila s roditeljima.

Ana (30) proglašena je krivom i kažnjena s 375 kuna te 300 kuna troškova postupka. Njoj se sudilo jer je uložila prigovor na prekršajni nalog policije, a starija Ana nije se žalila pa je odmah po rješenju policije platila kaznu.

foto: pixabay
sjever.hr/danica.hr
27.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.