Now Reading:
Četvrtak bi trebao biti sunčan i temperaturno ugodan dan, ali…Evo o čemu to ovisi!
Full Article 2 minutes read

Četvrtak bi trebao biti sunčan i temperaturno ugodan dan, ali…Evo o čemu to ovisi!

Jesen je u punom zamahu, ali doista se ne možemo požaliti na vremenske prilike. Temperatura je iznadprosječna, kiše nema previše, a jedino što smeta, kako vozačima, tako i ženama i djevojkama je magla – em smanjuje vidljivost, em utječe na postojanost frizure.

Magle će biti i dalje, nažalost, a ponegdje će se i dulje zadržati.

Iz DHMZ-a najavljuju da će u četvrtak biti djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. U prvom dijelu dana u unutrašnjosti magla i niski oblaci, lokalno se mogu dulje zadržavati. Kratkotrajne magle može biti u jutarnjim satima i ponegdje na Jadranu.
Vjetar slab, na moru do umjeren sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od 7 do 10, na Jadranu između 12 i 17 °C. Najviša od 17 do 22, u područjima s dugotrajnom maglom osjetno niža, a na obali i otocima između 22 i 26 °C.

Biometeorološka prognoza za četvrtak

Prostrana anticiklona iznad naše zemlje, podržavat će povoljne biometeorološke prilike. Nakon jutra s maglom u unutrašnjosti zemlje, zbog čega bolesnike s respiratornim bolestima upozoravamo ma adekvatnu zaštitu, danju će posvuda biti povoljno.

Ugodne temperature zraka uz vedrinu doprinosit će dobrom općem stanju mnogih, podržavat će primjerenu koncentraciju i dobro raspoloženje.

sjever.hr/DHMZ
27.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.