Now Reading:
Važna obavijest za mještane Bedekovčine – Zbog blagdana Svih svetih na snazi privremena regulacija prometa
Full Article 2 minutes read

Važna obavijest za mještane Bedekovčine – Zbog blagdana Svih svetih na snazi privremena regulacija prometa

Iz Općine Bedekovčina obavještavaju kako će za vrijeme blagdana Svih svetih, 31. listopada i 1. studenog na snazi biti privremena regulacija prometa na području općine Bedekovčina.

Tako će promet prema grobljima te dane biti uređen na način kako slijedi:

MJESNO GROBLJE BEDEKOVČINA

Promet će se odvijati od županijske ceste ŽC 2264, Ulica Antuna Mihanovića prema groblju Bedekovčina – nerazvrstanom cestom Magdalenićevom ulicom jednosmjerno do nerazvrstane ceste Magdalenićeva –Zagorska ulica (kroz Jarščak) i prema Zagorskoj ulici(ŽC 2166-Mirkovec Bedekovčina) i dalje prema ŽC 2264.

Zabranjuje se promet Ulicom Čajkovljansko naselje u oba smjera osim za stanovnike ulice, Magdalenićevom ulicom prema Ulici Antuna Mihanovića, zatim od ceste za Jarščak i iz Zagorske ulice prema Magdalenićevoj ulici kroz Jarščak.

PARKIRANJE

Vozila će se parkirati na parkiralištu ispred groblja, parkiralištu do lovačkog doma i ispred crkve Svete Barbare.

MJESNO GROBLJE OREHOVICA

Promet prema groblju će se odvijati iz pravca Pustodola Orehovičkog županijskom cestom Orehovica-Lug Orehovički 2164 do raspela Orehovica na križanju te ceste i nerazvrstane ceste prema Vatrogasnom domu i dalje tom cestom pored crkve do groblja.

Zabranjuje se promet u suprotnom smjeru i cestom od Omrze uz crkvu do groblja.

Povratak sa groblja odvijat će se sa parkirališta prema nerazvrstanoj cesti Orehovica – Zadravec (Omerza) i dalje županijskom cestom Orehovica – Lug Orehovički.

PARKIRANJE

Vozila će se parkirati na parkiralištu ispod groblja i kod vatrogasnog doma.

Iz Općine također navode da će se ovi privremeni režim prometa za blagdan Svih svetih označiti propisanom vertikalnom signalizacijom. Nadzor nad poštivanjem prometne signalizacije obnašati će prometna i temeljna policija, te radnici „Komunalno“ Bedekovčina d.o.o.

www.sjever.hr
26.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.