Now Reading:
Plenković: Zašto Hajdaš Dončić ne pita SOA-u je li hrvatska vlada veleizdajnička? To je narativ njegovog drugara Milanovića!
Full Article 2 minutes read

Plenković: Zašto Hajdaš Dončić ne pita SOA-u je li hrvatska vlada veleizdajnička? To je narativ njegovog drugara Milanovića!

Predsjednik saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost, SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić  zatražio je izvješće SOA-e o izjavi premijera Andreja Plenkovića i više dužnosnika HDZ-a da hrvatska oporba djeluje pod vanjskim, odnosno ruskim utjecajem.

Kako je objavljeno u srijedu, SOA u svom izvješću nije potvrdila tu tezu, a u srijedu je u Koprivnici premijer izjavio da je Hajdaš Dončić “inače poznati prijavljivač Povjerenstvu za sukob interesa”.

-On valjda gleda svaku moju izjavu i onda pita SOA-u ovo što sam ja navodno rekao. Mene ne interesira što o onome što ja govorim misli SOA, što o onome što ja govorim misli Hajdaš Dončić ili bilo tko drugi. Ja donosim svoje političke sudove i ocijene i ne treba mi za to provjeravanje hoće li mi neka Sigurnosno-obavještajna agencija obavještavati jednog predsjednika jednog odbora u Saboru da provjerava tko je što rekao i tko je što mislio – izjavio je Plenković.

Upitao je zašto Hajdaš Dončić ne pita SOA-u je li hrvatska vlada veleizdajnička.
-To je narativ njegovog drugara Milanovića, je li hrvatska Vlada kvinsliška. Evo ja bih volio da SOA sada odgovori na upit Hajdaša Dončića misle li to. To su apsolutno nebitne teme, a metodologija je dječja, smiješna, jednako kao i prijavljivanje Povjerenstvu za sukob interesa – zaključio je Plenković.

a.kučić/sjever.hr
26.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.