Now Reading:
Trojica mladića provalila u ugostiteljski objekt u Kuršancu – uz novac, pobrinuli se i za tekuća pitanja
Full Article 50 second read

Trojica mladića provalila u ugostiteljski objekt u Kuršancu – uz novac, pobrinuli se i za tekuća pitanja

U noći s nedjelje na ponedjeljak u Varaždinskoj ulici u Kuršancu trojica mladića provalila su u ugostiteljski objekt u vlasništvu 34-godišnjakinje odakle su ukrali novac, alkoholna i bezalkoholna pića te razne prehrambene proizvode, izvijestila je PU međimurska.

Brzom reakcijom čakovečkih policajaca zbog sumnje u počinjenje opisanog kaznenog djela teške krađe, uhićeni su 22-godišnjak, 21-godišnjak i stariji maloljetnik te dovedeni u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Tijekom istraživanja temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije obiteljske kuće u Kuršancu, kojima se koristi 21-godišnjak. Neposredno prije početka pretrage na poziv policijskih službenika, 21-godišnjak je predao dio ukradenih predmeta, koji su oduzeti te vraćeni vlasnici.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 22-godišnjak, 21-godišnjak te stariji maloljetnik počinili kazneno djelo teške krađe te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Točan iznos materijalne štete utvrdit će se nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr
25.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.