Now Reading:
Općina Trnovec Bartolovečki financirala školu plivanja svojim mladim sumještanima – načelnica Vitković uručila im diplome
Full Article 1 minutes read

Općina Trnovec Bartolovečki financirala školu plivanja svojim mladim sumještanima – načelnica Vitković uručila im diplome

Na Gradskim bazenima Varaždin, učenici 4.razreda OŠ Trnovec završili su svoju ovogodišnju školu plivanja. Tom prilikom, ravnateljica OŠ Trnovec, Radmila Sačić, zajedno s načelnicom Trnovca, Vericom Vitković, pozdravila je djecu i njihove učitelje te naglasila važnost ovakvih projekata.

-Jako je važno da djeca pohađaju ovakve aktivnosti, njima je to prije svega, jako zanimljivo i zabavno, a naravno i iznimno korisno. Ove godine 33 djece je sudjelovalo u obuci plivanja i svi su veoma uspješno savladali program, što je pohvalno – rekla je ravnateljica.

Diplome je malim plivačima podijelila načelnica, Verica Vitković.

-Draga djeco, čestitam vam što ste tako uspješno završili ovu školu plivanja, što me ne čudi, jer znam da ste svi jako marljivi. Općina Trnovec i dalje će poticati ovakve projekte, jer je uistinu važno da se danas djeca što više druže, da budu aktivna, da u vrijeme modernih tehnologija ipak što veću pažnju posvetimo ovakvim oblicima druženja i učenja – naglasila je Vitković.

Općina Trnovec Bartolovečki financirala je školu plivanja za sve učenike te osigurala prijevoz učenika do Gradskih bazena Varaždin u 5 dana koliko je trajala obuka.

www.sjever.hr
25.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.