Now Reading:
Najveći ikad Luka Modrić se oprašta od reprezentacije – “SP u Kataru vjerojatno će biti moje zadnje natjecanje za Hrvatsku”
Full Article 2 minutes read

Najveći ikad Luka Modrić se oprašta od reprezentacije – “SP u Kataru vjerojatno će biti moje zadnje natjecanje za Hrvatsku”

Kako donosi jutarnji.hr, Luka Modrić najavio je kako će Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednje natjecanje za njega u dresu Vatrenih.

– Svjestan sam da sam u određenim godinama i da će ovo vjerojatno biti moje posljednje natjecanje za hrvatsku reprezentaciju – rekao je Modrić, prenosi FIFA + kanal koji najavljuje Mundijal, a piše jutarnji.hr.

Kapetan Vatrenih odigrao je za Hrvatsku 154 utakmice i postigao 23 gola, a vrhunac mu je bio SP u Rusiji na kojem je vodio Vatrene do srebrne medalje.

– Ljudi me često pitaju zašto i dalje igram za reprezentaciju umjesto da se fokusiram na klub. Reprezentacija je za mene nešto jako posebno, nema većeg gušta od toga nego igrati za svoju državu. Moj će oproštaj biti nevjerojatno težak – prenosi ESPN Modrićeve riječi.

Kako piše jutarnji.hr, Luka Modrić do sada je za Hrvatsku odigrao sedam velikih turnira i pritom upisao 154 nastupa za Vatrene i postigao 23 pogotka. Kada je u pitanju reprezentativni dres najveći uspjeh naravno stigao je u Rusiji 2018. godine kada je s Hrvatskom završio na drugom mjestu te ujedno bio i najbolji nogometaš turnira.

www.sjever.hr / www.jutarnji.hr
25.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.