Now Reading:
IZVANREDNA VIJEST: Čovjek koji je ubio svoje troje djece presudio i sebi u lepoglavskom zatvoru
Full Article 2 minutes read

IZVANREDNA VIJEST: Čovjek koji je ubio svoje troje djece presudio i sebi u lepoglavskom zatvoru

zatvor

U utorak se dogodilo samoubojstvo u lepoglavskoj kaznionici. Prema informacijama riječ je o Haraldu Kopitzu. Samoubojstvo se dogodilo oko 17 sati. Odmah je pozvana Hitna pomoć no Kopitz je preminuo u vozilu.

-Službenici Kaznionice u Lepoglavi pozvali su Hitnu medicinsku pomoć te je zatvorenik preminuo u vozilu. U ovom trenutku okolnosti navedenog događaja se još uvijek utvrđuju. Kaznionica u Lepoglavi o svemu je obavijestila nadležna tijela. Uprava za zatvorski sustav i probaciju provest će izvanredni stručni nadzor, a o utvrđenim okolnostima javnost će pravovremeno biti obaviještena – stoji u kratkom priopćenju Ministarstva pravosuđa.

Bio je na odjelu s ratnim zločincima, a kad su oni izašli u šetnju te je ostao sam porezao se s još nepoznatim predmetom, neslužbeno doznaje portal 24 sata.

Podsjetimo, Harald Kopitz u lipnju je nepravomoćno osuđen na 50 godina zatvora. U suđenju iza zatvorenih vrata, koje je isti dan počelo i završilo, Kopitz je priznao krivnju za trostruko teško ubojstvo svoje troje djece.

www.sjever.hr/24 sata 25.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.