Now Reading:
OGROMNE GUŽVE U ZAGREBU Nervoza u zraku, psovke i trubljenje…
Full Article 2 minutes read

OGROMNE GUŽVE U ZAGREBU Nervoza u zraku, psovke i trubljenje…

Kao što smo i najavljivali, početak novoga tjedna donio je kaos, velike gužve i nervozu u hrvatskoj metropoli, popraćene zvukom automobilskih truba sa svih strana.

Kako piše Jutarnji list, stotine vozača ljutito mašu rukama čekajući na ugašenim semaforima dok policija regulira promet.

U Zagreb, naime, stižu predsjednici parlamenata i brojni delegati iz cijelog svijeta na prvi parlamentarni summit Međunarodne krimske platforme. Najgore kolone stvaraju se kod koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog gdje svi delegati putuju s aerodroma i hotela Westin gdje je organizirana večera dobrodošlice.

Gužve se stvaraju i na pješačkim prijelazima i u javnom prijevozu, gdje vozači jedva zatvaraju vrata na tramvajima zbog količine ljudi koja pokušava ući, pošto znaju da sljedeći neće doći uskoro zbog privremene regulacije prometa.

Ubrzo su počele i psovke nakon što su svi morali izaći iz tramvaja jer su kod hotela Westin ugašeni semafori i ponovno je policija regulirala promet, a uskoro su ulicom prošli delegati s policijskom pratnjom.

Grupe interventnih policajaca stoje na svakih stotinjak metara, a većina parkirnih mjesta je oblijepljena policijskom trakom.

Kako je za Jutarnji list rekla jedna Zagrepčanka, frustrira ju što nakon posla, kada želi što prije doći kući, provodi sate u kolonama. Također frustrirani Zagrepčanin naglasio je da ne razumije čemu cijeli taj protokol te smatra da bi bilo bolje da se gosti po Zagrebu voze starijim automobilima na što nitko ne bi okrenuo glavu i kompletan promet bi normalno funkcionirao.

screenshot/index.hr
sjever.hr/jutarnji.hr
24.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.