Now Reading:
Neobična, ali lijepa romantična priča: Mladi par svoju ljubav „izbrusio” uz ZET
Full Article 2 minutes read

Neobična, ali lijepa romantična priča: Mladi par svoju ljubav „izbrusio” uz ZET

Ljubav piše svoje priče, a jedna posebna „izbrusila“ se i uz pomoć ZET-ove tramvajske brusilice. Student FER-a, Goran, poželio je za obilježavanje šest mjeseci veze, svoju djevojku Lanu iznenaditi vožnjom upravo tramvajskom brusilicom.

-Lana mi je rekla da joj je brusilica iznimno slatka i da joj se sviđa te kako bi se jako voljela provozati u njoj. Otkad mi je to rekla, naletio sam nekoliko puta na brusilicu te bih ju uvijek snimio, što bi Lanu svaki put oduševilo. Tako mi je došla ideja da bih ZET-ovu brusilicu mogao iskoristiti kao dobar spoj za šest mjeseci veze – objasnio je Goran.

Obzirom da se radilo o vrlo neobičnoj, no zaista jedinstvenoj zamolbi, u ZET-u nisu mogli ostati hladna srca te su im omogućili vožnju u večernjim satima kada brusilica uobičajeno izlazi u promet brusiti tračnice.

-Puno sam nagađala gdje ćemo ići jer rekao je da ima ideju za to. Skužila sam to oko podneva i doslovno cijeli dan nisam ništa radila, samo sam čekala da dođemo ovdje na Remizu na vožnju. Nadala sam se da će to biti kao mala prostorija, mali privatni vlakić, i doista je tako. Ovo neću nikada zaboraviti – rekla je Lana uz smijeh, dok je uz Gorana zaljubljeno sjedila u brusilici koja je polako klizila tračnicama Zagreba.

sjever.hr/fb- zet-zagrebački električni tramvaj
24.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.