Now Reading:
Gornjostubički općinski vijećnici usvojili polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna i radu načelnika Krizmanića
Full Article 50 second read

Gornjostubički općinski vijećnici usvojili polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna i radu načelnika Krizmanića

Na osmoj sjednici Općinskog vijeća Gornje Stubice usvojen je Zapisnik sa 7. sjednice Općinskog vijeća te Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Gornja Stubica za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2022. godine s pripadajućim programima, kao i izvješće općinskog načelnika za navedeni period.

Vijećnici su dali prethodne suglasnosti na novi Statut i Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića JUREK.

Doneseno je i nekoliko akata: Odluka o donošenju Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Gornja Stubica, Odluka o suglasnosti s ugovorom o pripajanju trgovačkog društva Humvio d.o.o. trgovačkom društvu Zagorski vodovod d.o.o., Odluka o izmjenama i dopunama Odluka o imenovanju Općinskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda i Odluka o davanju prethodne suglasnosti na opće uvjete isporuke komunalne usluge ukopa pokojnika.

Sjednici Općinskog vijeća uz općinske vijećnike nazočili su i općinski načelnik Jasmin Krizmanić, te pročelnica JUO Gordana Jakopović.

sjever.hr/gornjastubica.hr
24.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.