Now Reading:
Volite spajati neradne dane i vikende? Bit će još prilike do kraja godine, čak i za četverodnevni odmor
Full Article 2 minutes read

Volite spajati neradne dane i vikende? Bit će još prilike do kraja godine, čak i za četverodnevni odmor

Listopad polako, ali sigurno, broji svoje posljednje dane, a kad prođe, ostat će nam svega dva mjeseca do ulaska u novu 2023. godinu.

Kod nas je već uobičajeno veseliti se tzv. spajalicama, odnosno produženim vikendima, a već ima i puno „mahera” koji ponekad spoje i ono što se čini nemogućim, kako bi što dulje uživali u slobodnim danima.

Ove je godine u Hrvatskoj deset praznika ili blagdana koji su, ili će tek pasti na radni dan, što znači ukupno šest trodnevnih i tri četverodnevna vikenda, uz korištenje po jednog dana godišnjeg odmora.

Brojne smo prilike za spajanje već potrošili, ali ima ih i u ostatku godine. Naime, 1. studenoga bit će blagdan Svih svetih, a budući da pada u utorak, uz svega jedan dan godišnjeg imat ćete priliku za četverodnevni odmor. Naravno, ako ne radite vikendom.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje obilježava se 18. studenoga i to je ove godine petak, što znači tri dana odmora od napornog rada, a isto toliko imat ćemo i za ovogodišnji božićni vikend. Doduše, Božić će biti u nedjelju, 25. prosinca, ali slijedi blagdan sv. Stjepana u ponedjeljak.

Iskoristite ove prilike i dobro se odmorite, a mi ćemo za vas uskoro istražiti koliko nas „spajalica” očekuje u novoj godini.

foto: poxabay
a.kučić/sjever.hr
23.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.