Now Reading:
VIDEO Ovo je bolesno: Najveći i najluksuzniji kruzer na svijetu uskoro će zaploviti – pogledajte što sve sadrži, neće vam biti dobro
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ovo je bolesno: Najveći i najluksuzniji kruzer na svijetu uskoro će zaploviti – pogledajte što sve sadrži, neće vam biti dobro

Royal Caribbean otkrio je detalje o svom najvećem kruzeru na svijetu, Icon of the Seas. Objavili su video na YouTubeu kojim pokazuju kako će kruzer izgledati i što će sve biti na njemu.

“Icon of the Seas tvrtke Royal Caribbean bit će najveći brod za krstarenje na svijetu i nudit će nevjerojatne nove značajke uključujući vodeni park, infinity bazene i dio broda namijenjen za obitelji”, stoji u opisu videa.

Prvo plovilo Icon Class isplovit će u siječnju 2024. godine. Na njemu će biti najveći vodeni park i prvi infinity bazen na kruzeru. Sadržavat će vodopad od 16 metara visine, bar u kojem će se moći plivati te vlastiti Central Park, koji je inspiriran urbanim njujorškim parkom. Luksuzni megabrod primat će rezervacije od sljedećeg tjedna.

Kruzer je težak 250.800 tona i ima pet posto veći obujam od plovila Oasis, što ga čini najvećim brodom za krstarenje na svijetu. Prostire se na 365 metara u duljinu te je tri metra dulji od Wonder of the Seas, trenutno najvećeg broda na svijetu.

Sadrži 2805 kabina te mu je fokus na obiteljskom odmoru. Kruzer može primiti 7600 putnika i 2350 članova posade. Posjetitelji će moći uživati u luksuznim obiteljskim kabinama i apartmanima. Između ostalog, na kruzeru ima tobogan, kino, karaoke i ogromna terasa.

Na vrhu kruzera nalazi se AquaDome, koji će po danu imati vlastiti vodopad i pogled na ocean, a noću će se pretvoriti u društveno središte s restoranima, barovima i aqua predstavama. Sadržavat će modernu robotiku i vrhunsku tehnologiju.

Foto: screenshot Youtube Royal Caribbean

sjever.hr/index.hr
23.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.