Now Reading:
Početak novoga tjedna donosi prometni kaos u Zagrebu i Velikoj Gorici – živce na hozntregere!
Full Article 2 minutes read

Početak novoga tjedna donosi prometni kaos u Zagrebu i Velikoj Gorici – živce na hozntregere!

Svima koji će ovog ponedjeljka i utorka prometovati Zagrebom i Velikom Goricom trebat će puno strpljenja jer će na snazi biti posebna prometna regulacija. Stoga, živce na hozntregere!

Naime, u ponedjeljak, 24. listopada i u utorak, 25. listopada u Zagrebu se održava Prvi parlamentarni summit Međunarodne krimske platforme, zbog čega se na području Zagreba i Velike Gorice očekuje dolazak i boravak većeg broja predsjednika/ca Parlamenata i Parlamentarnih skupština te međunarodnih organizacija.

Iz MUP-a su javili da će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa te tom prilikom može dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policijskih službenika.
 
Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba, 25. listopada od 6 sati do 22 sata, uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, a o čemu su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.
 
„Slijedom svega navedenog, pozivamo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana. Također, pozivamo građane na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama”, poručili su iz MUP-a.

sjever,hr
23.10.2022.


 

Input your search keywords and press Enter.