Now Reading:
KONAČNO! Na zahtjev škole i Grada Krapine, OŠ „Ljudevit Gaj” uskoro će dobiti novu zaštitnu ogradu – sigurnije dvorište za učenike i djelatnike
Full Article 2 minutes read

KONAČNO! Na zahtjev škole i Grada Krapine, OŠ „Ljudevit Gaj” uskoro će dobiti novu zaštitnu ogradu – sigurnije dvorište za učenike i djelatnike

Nakon nekoliko prometnih nesreća koje su se dogodile kod Osnovne škole „Ljudevit Gaj” u Krapini, Hrvatske ceste odlučile su ispuniti zahtjev Škole i njezinog osnivača Grada Krapine da se oko dvorišta postavi nova, sigurnija ograda.

Dvorište više nije bilo dovoljno sigurno za učenike i djelatnike škole i nešto se doista trebalo poduzeti jer sreća u nesreći je da nitko od njih dosad nije ozlijeđen.
Naime, lani u ožujku pijani je vozač koji nije imao ni vozačku dozvolu autom sletio u dvorište škole, a prošlog se mjeseca zbog prevelike brzine vozač osobnog vozila zaletio u ogradu.

Iz Hrvatskih cesta su na adresu škole poslali dopis u kojem se ističe:

„Prema upitu iz vašeg dopisa i viđenog stanja sa terena slobodni smo Vas izvijestiti da ćemo traženu odbojnu ogradu na predmetnoj lokaciji postaviti nakon potrebne procedure nabave. Zamijeniti ćemo postojeću ogradu koja se sada nalazi na lokaciji, i to u punoj dužini od cca 110 metara.
Predviđeno je postavljanje elastične odbojne, tipa / razine zadržavanja – H2W4.”

Iz OŠ „Ljudevit Gaj” kratko su poručili kako im je iznimno drago što su dopisi i pozivi od strane Škole i Grada Krapine urodili plodom te će se na taj način svi na školskom dvorištu uskoro moći osjećati mnogo sigurnije.

a.kučić/sjever.hr
23.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.