Now Reading:
NAVIJAČKI NAREDI ponovno zasjenili nogomet: Policija pucala pred Torcidom, ima ozlijeđenih policajaca!
Full Article 1 minutes read

NAVIJAČKI NAREDI ponovno zasjenili nogomet: Policija pucala pred Torcidom, ima ozlijeđenih policajaca!

Jučer je odigran najveći hrvatski derbi, onaj između Hajduka i Dinama. Utakmica je završila 1:1, no kasnije se više pričalo o navijačima, nego o igri, prenosi N1.

Prvo je Torcida na sjeveru palila brojne zastave protivničkih navijačkih skupina, a na kraju utakmice Bad Blue Boysi su palili sjedalice.

No puno dramatičnije scene dogodile su se u samom centru Splita, kod prostorija Torcide.

Prema pisanju Dalmatinskog portala sinoć oko 23.50 sati, Zrinsko-frankopanskoj ulici, građani su pozvali policiju zbog narušavanja javnog reda i mira pred Torcidinim prostorijama.

Pripadnici Torcide navodno su bocama gađali policiju, a jedan policajac je ispalio tri hica u zrak iz pištolja.

”Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja osobe su napale policijske službenike na način da su prema njima bacali boce. U događaju su četiri policijska službenika zadobili lakše tjelesne ozlijede.

U cilju odbijanja daljnjeg napada policijski službenik je u zrak ispalio tri streljiva, te su policijski službenici uporabili sredstva prisile, sprej s nadražujućom tvari i službenu palicu, a sve kako bi zaustavili daljnji napad i uspostavili povoljno stanje javnog reda i mira’, rekli s iz PU splitsko-dalmatinske za Dalmatinski portal.

Foto: MUP Twitter

sjever.hr/N1/dalmatinskiportal.hr
22.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.