Now Reading:
Proslava Dana Općine Veliki Bukovec završila smijehom do suza – Kerekesh Teatar dupkom napunio Društveni dom
Full Article 2 minutes read

Proslava Dana Općine Veliki Bukovec završila smijehom do suza – Kerekesh Teatar dupkom napunio Društveni dom

Proslava ovogodišnjih Dana Općine Veliki Bukovec završila je na najveseliji mogući način – smijehom do suza uz predstavu „Ja, trudnica” Kerekesh Teatra. Budući da je predstava bila poklon Općine mještanima, pa je ulaz bio besplatan, u prepunom Društvenom domu tražilo se i mjesto više.

I sam načelnik Općine Veliki Bukovec Franjo Vrbanić istaknuo je zadovoljstvo što su proslavu svojih dana zaključili na ovakav način, ali i zbog činjenice da su svi programi koje je Općina u suradnji sa svojim udrugama pripremila naišli na odličan odaziv i reakcije.

– Proslavu Dana Općine Veliki Bukovec započeli smo sportom, a završili smijehom. Mislim da nije bilo boljeg načina da obilježimo svoje dane. S obzirom da je iza nas izazovna godina u kojoj su nas pogodile brojne prirodne nepogode i izazovi, smijeh je ono što nam je svima bilo potrebno zbog čega mi je drago da nas je Kerekesh Teatar uspio okupiti u tako velikom broju i razveseliti – rekao je načelnik Vrbanić.

Cjelokupnim obilježavanjem Dana Općine, mještani Velikog Bukovca još su jednom pokazali da se u zajedništvu, međusobnom pomaganju i podršci uspješno izdižu iz svih nedaća.

– Nadamo se da smo izazove i nesreće ostavili iza sebe i da ćemo nakon obnove biti još bolji i jači – zaključio je Vrbanić.

Foto: FB Kerekesh Teatar / screenshot Youtube Kerekesh Teatar
www.sjever.hr
21.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.