Now Reading:
10,38 milijuna kuna za (do)gradnju vrtića u Ivancu i Radovanu – dogradnjom i izgradnjom moći će se upisati još 112 mališana
Full Article 2 minutes read

10,38 milijuna kuna za (do)gradnju vrtića u Ivancu i Radovanu – dogradnjom i izgradnjom moći će se upisati još 112 mališana

Grad Ivanec je za dogradnju Dječjeg vrtića Ivančice u Ivancu i gradnju novog vrtića u Radovanu prošao kroz fazu procjene projektnih prijedloga za bespovratna sredstva te se očekuje odluka o financiranju.

Ukupna bespovratna sredstva iznose 10,38 milijuna kuna, od čega 4,89 milijuna kuna za vrtić u Ivancu i 5,47 milijuna za vrtić u Radovanu.

Nakon što Grad Ivanec resornom ministarstvu dostavi određene obrasce i izjave, slijedi donošenje Odluke o financiranju, a nakon toga i potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Podsjećamo, na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova“, raspisan iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost, Grad je podnio dvije prijave – za dogradnju vrtića u Ivancu i gradnju novog vrtića u Radovanu.

Dogradnjom ivanečkog vrtića omogućio bi se upis dodatnih 48-ero mališana, dok bi se gradnjom novog vrtića u Radovanu omogućio upis dodatnih 64-ero djece.

foto: Grad Ivanec

sjever.hr/ivanec.hr 21.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.